Den här salladen är god att äta till grillad kyckling eller fläskkött eller som den är, gärna med en klick matyoghurt och sweet chilisås.
Instruktioner
- Blanda ihop alla ingredienser till dressingen.
- Skala, kärna ur och skär melonen i klyftor. Skala, ansa och skär bort den hårda rotstocken på ananasen, skär den sedan i klyftor. Skär klyftorna på mitten och ringla på honung.
Vänd runt bitarna.
Grilla melon och ananas ca 1 minut på varje sida tills bitarna fått fin färg.
- Skär kålen i bitar, skala och skär rödlöken i klyftor. skär salladslöken i 2 cm långa bitar. Kärna ur och finhacka chilin.
Stek kål och lök i olja och smör ca 5 minuter under omrörning.
Krydda med salt och peppar.
- Lägg i melon och ananas och strö över chili och jordnötter.
Droppa över dressingen eller servera den på sidan om.
Publicerat den
12 juli 2010
Liknande recept
Skriv kommentar