Smaken på kryddig potatis och saftig kyckling förhöjs med en god dressing i den här inbjudande salladen.
431 kcal/portion
Instruktioner
- Skär kycklingfiléerna i tärningar. Kärna ur och hacka chilin. Finhacka tomaterna. Ansa och finhacka salladslöken. Blanda chili, soltorkade tomater, salladslök, persilja, senap, vinäger och 2 msk olivolja och ställ åt sidan.
- Borsta av potatisen och skär i tjocka skivor. Lägg potatisskivorna i kokande vatten och låt koka 6-7 minuter eller tills de är mjuka.
- Hetta upp resten av olivoljan i en stor stekpanna. Lägg i kycklingen och stek på medelvärme cirka 5 minuter tills kycklingen är gyllene och genomstekt. Krydda med örtsalt.
- Låt potatisen rinna av och lägg i en stor skål. Häll chilidressingen över de heta potatisskivorna och blanda så att de täcks av dressingen. Blanda ner kycklingen och låt salladen dra några minuter. Servera varm eller ljummen.
Publicerat den
20 oktober 2009
Liknande recept
Skriv kommentar