Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En ljummen sallad med en jättegod dressing som passar bra till all slags kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sallad:Lägg potatisarna på en plåt. Skala och skär morötter och palsternackor i smala bitar. Skär paprikorna i bitar, skala och klyfta rödlökarna. Strö ut grönsakerna bland potatisen och ugnstek dem i 200 grader tills dem är mjuka och har fått en fin färg.
  2. Dressing: Blanda alla ingredienser utom oljan. Kör den med en stavmixer. Tillsätt oljan lite i taget medan stavmixern jobbar.
  3. Blanda de ugnsstekta grönsakerna med sköljd ruccola, gräslök och 1/3 av dressingen. Strö över salt. Resten av dressingen kan du servera till köttet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.