Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm skördesallad med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Servera quinoa till om du vill ha rätten lite matligare.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 g. Lägg kycklingen i en ungssäker form. Kärna ur och finstrimla chilin. Blanda med pressad vitlök, soja och sesamolja. Häll över kycklingen och blanda runt ordentligt. Baka mitt i ugnen ca 20 min, ös ett par gånger. Skiva fänkålen och skär zucchinin i grova bitar, koka i vatten med olja och salt ca 5 min. Häll av vattnet, blanda med spenat och smaka av med salt och peppar. Skiva kycklingen och servera med den varma salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.