Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Bra fredagsmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna bacon. Fräs i en stekpanna o låt det rinna av på papper. Skär purjolöken och fräs detta tillsammans med svamp. Blanda detta med bacon. Bred på ett lager creme fraiche på varje brödlager .
  2. Varva bröd och ”röra” i en ugnssäker form. Överst läggs skivade tomater. Avsluta med skivad ost.
  3. Gratinera i 225-250 grader i ca. 10 minuter. Servera gärna med sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bodilla 1 september 2008

    Det var jättegott men vi tog stora hönökakor och då blev proportionerna lite fel. Det behövs nog mer cremefraiche då, ja mer av allt. Skulle det varit hönökaka typ mindre kanske?Fast då blir det väl svårt förresten.....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.