Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma baguetter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En variant på varma mackor som känns lite lyxigare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär snitt i bröden nästan helt igenom men så att brödet fortfarande håller ihop.
  3. Skiva rödlöken, mozzarellan och tomaterna. Fyll snitten i bröden med rucola, salami, rödlök, mozzarella och tomater.
  4. Blanda smör, pressad vitlök och rivet citronskal. Krydda med salt och peppar. Bred smöret över bröden så att det kan rinna ner i snitten. Ringla lite olivolja över så blir bröden saftiga. Strö parmesanosten över och låt baguetterna stå i ugnen i 7-10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.