Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma körsbär med mandelsmul och vaniljglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Himmelsk syrliga varma körsbär, knäckiga mandelsmulor och len vaniljglass. 291 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovriv mandelmassan. Hetta upp smöret i en panna och bryn mandelmassan under ständig omrörning så att den inte klumpar ihop sig eller bränns, det går snabbt. 1-2 minuter. Lägg den på ett fat.
  2. Värm körsbären i ½ dl av spadet.
  3. Fördela bären på tallrikar, toppa med mandelmassan och servera med en kula vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.