Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegansk sillsallad

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Syran från kaprisen och saltgurkan blir en värdig ersättare till sill i denna sillfria version. Det är sprakande, färgglatt och väldigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, dela och finhacka löken. Dela, kärna ur och finhacka äpplet. Skala och skär potatisen i små tärningar. Finhacka saltgurka och kapris.
  2. Blanda samtliga ingredienser i en skål. Krydda med ½ tsk salt. Låt stå 10 minuter. Pressa ner sillsalladen i en liten plastklädd skål. Vänd upp på ett fat.
  3. Vispa grädden fluffig med elvisp. Färga gärna grädden rosa med rödbetsspadet. Servera till sillsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.