Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vego osso buco med gremolata

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med grönt dessutom är man hälsosam.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fänkålen i fjärdedelar. Skala och klyfta löken. Fräs löken i smör i en stor gryta. Lägg i fänkålen och häll på tomaterna med sitt spad och crème fraiche. Smula i buljongtärningen. Låt allt koka på svag värme under lock 10-15 min. Smaksätt med salt och peppar. Blanda citronskal, persilja och vitlök och strö över grytan. Servera med ris eller bröd.
  2. Tips! Gott med saffransris till och Vintry´s Amontillado Superior (Sherry, som är en klassiska drycken till tapas).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.