Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vietnamesisk oxsoppa

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En smak av Vietnam

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljong, chili och kryddor i en kastrull. Sänk sedan värmen och sjud i 15 minuter.
  2. Lägg i köttstrimlorna och sjud i ytterligare 2-3 minuter eller tills köttet är så kokt som du vill ha det
  3. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpack- ningen, låt dem rinna av och lägg över dem i 2 skålar.
  4. Häll i buljongen över nudlarna och strö på hackad koriander, garnera med limeklyftor och servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.