Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltburgare med kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En höstig burgare med goda smaker. Lika enkelt som gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop färs, grädde, salt och peppar till en smidig smet. Forma den till 4 burgare och stek burgarna i smör, ca 3-5 minuter på varje sida.
  2. Skala och ansa rödbetor och morötter och skiva dem sedan tunt med hjälp av en mandolin.
  3. Rör ihop olivolja, saft och rivet skal av citron och apelsin, honung, flingsalt och svartpeppar i en bunke. Lägg rödbetor och morötter i bunken och rör om.
  4. Mixa ingredienserna till fetaostcrémen i en bunke. ställ åt sidan, gärna i kylen om det tar tid att ordna resten av förberedelserna.
  5. Stek svampen i smör tills det börjar dofta. Krydda med salt.
  6. Arrangera sallad, burgare, rödlök, fetacréme och rödbetssallad på bröden. Toppa med svampen och några lingon och sätt på locket.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.