En höstig burgare med goda smaker. Lika enkelt som gott!
Instruktioner
- Arbeta ihop färs, grädde, salt och peppar till en smidig smet. Forma den till 4 burgare och stek burgarna i smör, ca 3-5 minuter på varje sida.
- Skala och ansa rödbetor och morötter och skiva dem sedan tunt med hjälp av en mandolin.
- Rör ihop olivolja, saft och rivet skal av citron och apelsin, honung, flingsalt och svartpeppar i en bunke. Lägg rödbetor och morötter i bunken och rör om.
- Mixa ingredienserna till fetaostcrémen i en bunke.
ställ åt sidan, gärna i kylen om det tar tid att ordna resten av förberedelserna.
- Stek svampen i smör tills det börjar dofta. Krydda med salt.
- Arrangera sallad, burgare, rödlök, fetacréme och rödbetssallad på bröden. Toppa med svampen och några lingon och sätt på locket.
Publicerat den
4 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar