Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltskav på Italienska

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Fräs viltskaven på stark värme i oljan tills all vätska kokat bort och viltskaven fått lite färg.
  2. Tillsätt tomatsås, vatten och basilika. Sänk värmen och låt koka ihop på svag värme ca 1 minut. Smaka av med salt och peppar.
  3. Blanda såsen med pasten. Smula över fetaosten och garnera med lite extra basilikablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.