Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkålsfräs med curry och kokos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett gott tillbehör till kött, gärna till grillat eller använd som fyllning i tunnbrödsrulle.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp woken ordentligt. Häll i olja och curry. Fräs grönsaker och äpplen 2-3 minuter under omrörning. Tillsätt kokosen och fräs ytterligare någon minut. Häll över vatten, soja och sötsur sås. Rör om och hetta upp.
  2. Servera som t ex fyllning i tunnbrödsrulle eller som ett gott tillbehör till grillat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.