Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksbröd

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Som variation kan man strö på lite ost och persilja över brödhalvorna innan de gratineras.

Ingredienser

Instruktioner

Skär först brödet mitt itu på längden och sedan varje halva, med snittytorna uppåt,i 6-8 sneda bitar som hänger ihop nedtill. Rör smöret smidigt tillsammans med vitlöken och bred ett tjockt lager på brödhalvorna. Lägg dem på en plåt. Grädda i 250° cirka 12-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.