Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksbröd

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Jättegott att äta nygräddat eller uppvärmt. Även gott att värma på utegrillen inlindat i aluminium-folie.

Ingredienser

Instruktioner

Gör degen som vanligt. Låt jäsa 15 minuter i bunken. Under tiden kan du röra ihop ingredienserna till fyllningen. Dela degen i tre delar och platta till varje del. Bred över fyllningen och rulla ihop som en rulltårta. Nyp ihop ändarna och vik in under brödet så att inte fyllningen rinner ut. Låt jäsa på plåt ca 60 minuter. Pensla med ägg och grädda i 250-275 grader längst ner i ugnen i 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.