Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt vitlöksbröd. Riktigt gott. Kan göras på gammalt bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att hacka persiljan och pressa vitlöken. Blanda sedan persiljan och vitlöken med 3 msk av olivoljan samt saltet.
  2. Sätt nu ugnen på 175-200 grader.
  3. Snitta brödet på längden samt som skivor ca 2 cm från botten så att brödet fortfarande "sitter ihop".
  4. Sära på brödet och ringla över resten av oljan så att den kommer ner i skårorna. Gnid nu brödet med persiljeblandningen och tryck ner det i skårorna. Blöt ett ark bakplåtspapper och vrid ur. Linda in brödet i detta.
  5. Gräddas i ugn ca 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.