Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ljuvliga dofter sprider sig vid tillagningen och ingen blir besviken.

Ingredienser

Instruktioner

Skär 3-4 snitt i varje kycklingfilé. Skala vitlöken och skiva tunt. Fördela vitlök och örter i snitten. Smält smöret och blanda ner senap och peppar. Pensla kycklingen med matfettet. Stek kycklingen i ugn 200°, ca 30 min. Skålla, skala och dela tomaterna i klyftor. Skala och skiva löken. Blanda vinäger, olja, salt, peppar, socker och timjan och häll över grönsakerna. Lägg in tomater och lök bredvid kycklingen när det återstår 15 min av tillagningstiden. Servera med ugnsbakade potatishalvor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.