Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökskyckling med parmesan

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En riktigt god rätt som ska smaka mycket vitlök! Lätt att laga till, och omtyckt av även barn som vanligtvis inte gillar vitlök. Rekommenderar den starkt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda och bryn kycklingbitarna. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och vispa sedan samman grädde, mjölk, vetemjöl, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna. Häll blandningen över kycklingfiléerna och strö sedan över parmesanosten. Ställ in formen i ca 200 grader i ca 20 minuter.
  2. Serveras med ris eller quinoa.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Caress 3 oktober 2010

    Ar det kycklingbuljong du anvander?

  • Aveline 3 oktober 2010

    Jopp, kycklingbuljong ska det vara.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.