Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Romantisk bjudrätt som alla älskar. Ibland skär sig såsen, men är lika god ändå. Servera med klyftpotatis, grönsallad och haricots verts.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Stycka kycklingen och dra av skinnet. Salta och peppra. Lägg i en ugnsfast form.
  2. Pressa vitlök över kycklingbitarna och häll grädde runt om. Strö parmesan över bitarna och var generös. Smula buljongtärningarna i grädden.
  3. Stek kycklingen tills den är klar och inte ett uns rosa inuti cirka 45 minuter. Ös ett par gånger och späd med lite mer grädde eller vatten om det blir torrt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.