Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksmarinerad abborrfilé

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Vi fiskar mycket och det här är en liten favorit.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa fisken. Hacka vitlöksklyftorna och pressa citronen. Blanda citron, vatten och vitlök. Lägg filéerna i en plastpåse och slå över marinaden, låt dra 2 timmar på sval plats. Bryn smör i stekpannan och stek filéerna ett par minuter på båda sidorna, krydda och slå över marinaden och grädden, låt sjuda några minuter, strö över basilikan. Servera med potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.