Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksmarinerade oliver och kapris

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gott tillbehör till drinken, tapas eller varför inte ett tillbehör till en rätt?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt oliver och kapris rinna av. Skölj, kärna ur och skär paprikan i små tärningar. Lägg oliver, kapris och paprika i en skål.
  2. Blanda samman vin och olja i en kastrull. Skala och pressa vitlöken. Krydda med salt och peppar och koka upp.
  3. Häll den heta lagen i skålen och låt kallna. Låt marinera ca 1 dygn i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.