Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksmarinerat surt lantbröd

 
Skriv ut

Väldigt gott bröd som kan ätas som snacks

Ingredienser

Instruktioner

Pressa vitlöken i oljan skär brödet i c 1 *1 cm strimlor och lägg bröden i oljan så att oljan täcker bröden. Lättast är det det att lägga allt i en påse. Låt sedan allting ligga i "marinad" i åtminstone ett dygn för att få en stark vitlökssmak. Efter marineringen så häll bort så mycket olja som möjligt och sprid ut bröden på en ungsplåt. Lägg in plåten i en 200 grader varm ugn i c 30 minuter eller tills bröden börjar bli lite krispiga

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.