Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökspocherad lax med färsk pasta och limeromsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten med salt och vitlöksklyftor.
  2. Skölj av laxbitarna och lägg dem i kastrullen. Lägg på lock och stäng av plattan. Låt stå i 10 minuter.
  3. Koka upp pastavatten och koka enligt anvisning på paketet.
  4. Blanda crème fraiche med caviar, lime och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera pastan med sås och lax, gärna tillsammans med sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.