Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökssmör

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott vitlökssmör* som kan användas till kött och till hemmalagat vitlöksbröd. * Valfritt om man vill använda smör eller margarin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret/margarinet i micron tillsammans med buljongtärningen.
  2. Rör om och ställ in skålen en stund i frysen. Ta ut smöret och forma till en rulle. Lägg plastfolie om och lägg in smöret i frysen.
  3. Ta fram smöret en stund innan servering och skär i önskad storlek. Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • svennc 30 december 2010

    Hej! Vitlökssmör gör man väl knappast på margarin???

  • Evalar63 11 januari 2011

    Hej. Jo, det går minst lika bra och lika gott blir det. Jag brukar använda Mildas eller Icas eget bak och stek margarin. Prova själv.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.