Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Volauvent med kyckling

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Volauvent med en stuvning känns verkligen som retromat. Men allt kommer tillbaka och plötsligt är dessa "smördegsbakelser" inne igen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grädda volauventerna enligt anvisningen på förpackningen. Bena ur kycklingen och skär köttet i små bitar, det ska bli ca 4 dl kycklingkött. Strimla baconet. Hacka svampen. Fräs bacon och svamp i smör utan att det tar färg. Tillsätt dragon, chilisås, senap och créme fraiche. Låt koka ihop några minuter. Ta från värmen och blanda i kycklingen. Smaka av med salt och peppar. Fyll volauvenetrna med stuvningen och garnera med persilja.
  2. Tips! Om du inte hittar djupfryst volauvent av smördeg finns det krustader i de allra flesta affärer.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.