Härliga voulaventer fyllda med krämig kyckling- och svampstuvning, en ljuvlig klassiker.
Instruktioner
- Finhacka löken. Tärna kycklingfilén fint. Hetta upp margarinet i en stekpanna och fräs lök och champinjoner 4-5 minuter tills löken mjuknar.
- Strö över mjölet och bryn under omrörning cirka 1 minut tills ingredienserna är täckta av mjöl.
- Sänk värmen och rör ner mjölken, lite i taget, tills väl blandat. Höj värmen till medelvärme och koka upp. Låt sjuda tills stuvningen är jämn och kycklingen genomkokt. Tillsätt tomaterna och smaka av med salt och svartpeppar, låt svalna.
- Sätt ugnen på 200 grader. Skeda upp 2 msk fyllning i varje volauvent och sätt dem på en plåt. Baka i ugnen 10 minuter eller enligt paketets anvisningar, tills gyllene och genomvarma. Garnera med persilja och servera.
Publicerat den
11 september 2010
Liknande recept
Skriv kommentar