Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

White chocolate passionsglass

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

God för både kropp och själ är denna goda glass som varken innehåller vitt socker eller grädde som traditionell glass gör. Välj mellan att göra små glassbakelser eller en stor glasstårta. Rawfood.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg cashewnötterna i 2-8 timmar. Häll av vattnet. Värm kakaosmör och kokosolja över ett ljummet vattenbad tills det blir flytande. Mixa ihop blandningen med resten av ingredienserna tills glassen har fått en len konsistens.
  2. Lägg smeten i små formar, 6-7 cm i diameter, eller i en springform ca 24 cm i diameter. Gröp ur passionsfrukterna och bred ut dem ovanpå glassen. Låt glassen stå i ca 5 timmar i frysen tills glassen är lagom kall. Eller frys den helt och tina den i kylskåp i ca 30 minuter innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.