Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wok med gurka & ingefära

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Servera som tillbehör till fisk eller skaldjur, eventuellt med råris eller avorioris. En underbart god,mild och fräsch wok. Vill du ha lite mera hetta kan du naturligtvis lägga till lite färsk chili efter behag! Ingefäran hjälper matsmältningen och vitlöken stärker immunförsvaret. Gröna blad, som babyspenat är rika på en mängd mineraler som kroppen behöver.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva gurkan och ta bort kärnhuset så att det blir små halvmånar.
  2. Strimla vitkålen och dela ev babymajs och haricot verts i mindre munsbitar.
  3. Hacka vitlök och ingefära fint och fräs upp i sesamolja.
  4. Tillsätt först vitkål, sedan haricot verts och majs.
  5. När det fräst ett par minuter på hög värme tillsätts solrosfrön, och på slutet vänds babyspenaten ned.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.