Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wokade jordnötsnudlar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jordnötssmör är huvudingrediensen i den här enkla och smakrika såsen som ger smak och uppfriskande energi till krispiga grönsaker och mjuka nudlar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka vitlöken och skär svampen i tunna strimlor. Strimla moroten och sockerärterna. Kärna ur paprikan och strimla den. Finhacka salladslöken och hacka jordnötterna.
  2. Koka nudlarna enligt paketets anvisningar och låt dem rinna av och svalna. Blanda buljong, jordnötssmör och soja väl och ställ åt sidan.
  3. Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Tillsätt vitlöken och fräs cirka 30 sekunder tills den börjar dofta. Tillsätt champinjoner och morötter och woka 4 minuter.
  4. Blanda ner sockerärter och paprika. Woka tills allt är genomvarmt cirka 1 minut.
  5. Tillsätt nudlarna och jordnötssåsen och woka tills allt är blandat och genomvarmt. Strö över jordnötter och salladslök och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.