Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wraps med skink- och paprikafyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott att ta med sig ut på picnic.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär paprikan på mitten och plocka ur kärnorna. Skär sedan paprikan i små tärningar. Blanda paprikan och keso. Salta och peppra försiktigt.
  2. Täck tunnbröden med salladsblad. Lägg 3 skivor skinka och hälften av paprikafyllningen på varje bröd. Rulla ihop. Dela sedan de 2 rullarna i mitten, så att du får 4 wraps. Slå in wrapsen i folie.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.