Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurt med rågbröds- och pumpakärneströssel

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Energi 345 kcal Fett 4 g Protein 29 g Kolhydrat 54 g Fibrer 12 g

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula rågbrödet och bred ut det på en bakplåt och rosta det med socker och grovhackade pumpakärnor i ugn 6-7 minuter på 210 grader.
  2. Låt svalna och blanda med krossade All-Bran-flingor som ger ett gott kras.
  3. Ät den med kesella och bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.