Instruktioner
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skala äpplena, och skiva dem.
3. Lägg dem i en skål tillsammans med strösockret och kanelen. Blanda det, så att äpplena blir riktigt täckta. Lägg äppleskivorna i en smord form.
4. Hacka mandeln
5. Blanda havregrynen och vetemjölet med margarinet. Tillsätt mandeln.
6. Tillsätt råsockret, och blanda tills degen blir smulig.
7. Häll smuldegen över äpplena, och sätt in pajen i ugnen.
8. Grädda ca 20 min, eller tills äpplena är mjuka.
9. Njut tillsammans med vaniljvisp!
En god paj, men en aning för söt för oss som testade den. Uteslöt även mandel, men jag tror nötterna sätter en exra piff. Kommer definitivt att göra den fler gånger men med mindre socker och och med mandel.
En god äppelpaj som varmt kan rekommenderas. Tack för ett bra recept.
Makalöst god men ta lite mindre socker, framförallt om äpplena är söta