Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Älgstek med äpple och lök

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kalorisnålt, men festligt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn steken runt om. Skala äpplena och löken. Hacka mycket grovt och lägg ner dem i grytan. Salta och peppra och pudra över med curry. Tillsätt vattnet och buljongtärningen. På med locket. När äpplena och löken nästan "smält" ner är steken färdig. Dags att tillsätta en skvätt grädde.
  2. Serveras med fördel tillsammans med potatis råstekt i ugn (ex.vis hasselbackspotatis). Rödvin är gott till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • farmoringer 9 december 2007

    Idag har jag provar denna rätt. Var jättegod tycker jag..

  • joeblack798 25 oktober 2008

    Här kommer en bild på älgsteken med äpplen,lök och curry! Mycket god1

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.