- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Tyckte det blev riktigt gott!
Instruktioner
- Tina kycklingfiléerna till hälften och klyv varje filé i 3 delar. Låt det tina färdigt så du kan trycka ut dem lite tunnare.
Krydda med salt och svartpeppar. Smörj en eldfast form. Lägg 3 delar kött intill varandra.
Blanda samman färskost, hackade tomater och vitlök. Bred osten över köttet.
Strimla paprika och skinka och bryn lätt i smör. Fördela blandningen över osten och lägg de återstående kycklingbitarna över.
Sätt in formen i ugn på 225° ca 10-15 min.
- Blanda under tiden kokosmjölk, grädde, ketjap manis. kycklingfond och riven ost. Ta ut formen och häll såsen runtom. Låt gå i ugn ytterligare 15-20 min.
- Det blir ganska mycket sås så du kan utan vidare dubbla allt utom ingredienserna till såsen.
- Servera kokt ris till.
Publicerat den
10 augusti 2012
Liknande recept
Skriv kommentar