Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annas snabba pestopasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Det här receptet kom jag på när jag stod i butiken och funderade på vad jag ville äta till middag som innehåll mina favoritingredienser. Resultatet blev otroligt gott! Görs i stor stekpanna eller gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan
  2. Grovhacka löken och stek den mjuk, när den börjar mjukna har du på spenaten
  3. Häll på gräddmjölken, peston och pressa ner vitlöken. Klicka i crème fraiche och låt koka ihop. Smaka av med salt och peppar. Om du känner att det inte är tillräckligt såsigt kan du hälla på mer grädde.
  4. När pastan börjar bli klar och såsen fått puttra några minuter smular du ner fetaosten så att den bara smått hinner smälta.
  5. Rör ihop pasta och sås.
  6. Servera! Passar bra att äta som den är eller med en god grönsallad eller en laxbit till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • frida06 18 mars 2012

    Jag tycker det är jätte godt. Lite mycke pesto i, tog lite mindre.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.