En god asiatisk kycklingsallad.
Instruktioner
- Skär kycklingfiléerna i strimlor. Lägg dem i en skål och blanda med fisksås, olja och finstrimlat citrongräs. Låt stå medan du gör resten av salladen.
- Strimla vitkålen mycket tunt och lägg i en skål. Strimla selleristjälkar och morot och blanda ner det.
- Rör samman olja, fisksås, socker, limeskal, limesaft, vatten och peppar. Rör om tills sockret löst sig. Blanda ner i salladen.
- Hetta upp en stekpanna eller wok. Stek kycklingbitarna med citrongräs på medelvärme ca 5 min till alla bitar är genomstekta. Blanda ner i salladen och servera.
Publicerat den
22 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Bjöd mina medlemmar i bokklubben på denna rätt en lunch. Smakrik,enkel att göra och toppenbetyg från alla mina gäster.En focaccia serverades till och gjorde inte salladen sämre.