Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff Rydberg på fläskfilé

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Köttet blev riktigt mört och fint. Och persiljan är från min lilla skörd :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i 1½ cm stora tärningar, och fläskfilén i 2-2½ cm stora tärningar.
  2. Stek potatisen i en panna med smör tills den fått färg och är klar. Salta och peppra.
  3. Stek fläskfilén hastigt så att den får bra färg och är klar. Pannan bör vara ganska varm. Salta och peppra. (Om de är mycket, dela upp köttet och stek i omgångar så att det inte blir "kokt")
  4. Fräs löken i lite smör utan att den tar färg, salta och peppra en aning. Håll den varm.
  5. Servera med äggulorna i sitt skal och stö på lite finhackad persilja (jag fick dock för bråttom med och äta så blev ingen finhackad).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.