- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Köttet blev riktigt mört och fint. Och persiljan är från min lilla skörd :)
Instruktioner
- Skär potatisen i 1½ cm stora tärningar, och fläskfilén i 2-2½ cm stora tärningar.
- Stek potatisen i en panna med smör tills den fått färg och är klar. Salta och peppra.
- Stek fläskfilén hastigt så att den får bra färg och är klar. Pannan bör vara ganska varm. Salta och peppra. (Om de är mycket, dela upp köttet och stek i omgångar så att det inte blir "kokt")
- Fräs löken i lite smör utan att den tar färg, salta och peppra en aning. Håll den varm.
- Servera med äggulorna i sitt skal och stö på lite finhackad persilja (jag fick dock för bråttom med och äta så blev ingen finhackad).
Publicerat den
25 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar