Läcker cheesecake med goda smakkombinationer. Denna cheesecaken har verkligen allt! Sötma, sälta och knaperhet.
Instruktioner
- Smält smöret. Mixa digestivekex och pepparkakor till smulor. Häll smöret över smulorna och mixa ihop Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 20 cm i diameter. Låt stå i kyl i ca 30 minuter.
- Mosa osten. Vispa grädden lätt. Vispa ihop äggulor, färskost och florsocker. Vispa upp äggvitan i en skål. Rör ner osten i äggsmeten. Vänd ner grädde och äggvita. Häll smeten i formen och låt stå i frys i minst 6 timmar.
- Svarva päronen i en grönsaksvarv eller skär i mycket tunna strimlor. Rosta hasselnötterna i en torr, varm stekpanna. Lägg de rostade hasselnötterna, crema di balsamico och de svarvade päronen på cheesecaken.
- Servera!
Publicerat den
18 december 2014
Liknande recept
Skriv kommentar