Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate chip cookies, glutenfria

 
  • Serverar: 20-24 portioner
Skriv ut

Chokladen i de frasiga kakorna är pricken över i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda smör, farinsocker, vaniljsocker, salt och ägg med en elvisp i en skål. Tillsätt havregryn och mjölmix. Rör ihop allt till en deg. Blanda in chokladen i degen.
  2. Forma bollar av degen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Platta till dem lite. Lägg dem inte för tätt för de flyter ut under gräddningen.
  3. Grädda kakorna mitt i ugnen i 16-18 minuter. Låt dem svalna på ett galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.