Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dansk äggakaka med fläsk och lingon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Mina barn älskar den här rätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa samman mjöl och mjölk till en slät smet, knäck i äggen, salta och peppra. Knaperstek fläsket. Använd dig av en panna som kan ställas in i ugnen utan att handtaget smälter. Häll smeten över fläsket och ställ in pannan i mitten av ugnen i 12-15 minuter. Servera med lingon och skuren gräslök. Ev. kan man blanda lingonen med strimlad vitkål.
  2. Det går även bra att lägga ut fläsket i en långpanna om man vill göra större satser.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.