Eijes havskräfta med vitlök och chili

God förrätt som är enkel och som man vill äta mer av.

Eijes havskräfta med vitlök och chili
Källa: Egentagen bild
Uppladdad av: Eijes
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

1 stor havskräfta
Blandsallad
1 formfranska
2 msk aioli lime
1 vitlök
50 g smör
1 msk salt
1 msk chilikrydda

Betyg (1 röst)
Antal personer
1 st
Visningar:
1528
Sparat:
22

Gör så här

Dela kräftan som bilden
Pressa vitlöken i smöret och blanda i saltet och chilikryddan lägg det klara smöret på kräftköttet.

Lägg kräftan med köttet uppåt och låt det bli varmt i 250 gr ugn ca 5 min. Ta resten av smöret och bred på formfranskan och lägg även den i ugnen i ca 5 min.

Under tiden så lägger du på salladen på tallriken.
Efter 5 min så delar du formfranskan som bilden och lägger på kräftan. Klart.

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Fantastisk räkp
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Grillad biff
över 2 månader
Örtsill
över 2 månader
Pulled pork-tac
över 2 månader
Smaksatt salt
över 2 månader
Asiatisk dressi
över 2 månader
Egen kryddbland
över 2 månader