X

Huvudrätt recept

Laddar...
Din sökning gav 42606 träffar
Köttfärsbiffar med rostad pumpapu..

Vi har nu gått in i hösten, rotfrukternas årstid och pumpa överkonsumeras därför big time. Men så gott det är. Denna gång blandade jag ner svart quinoa i pumpapurén och serverade det till köttfärsbiff..

Pastagryta

Superenkel variation av vardagsmat. Det är inget salt i receptet, eftersom både buljongtärningen och soyan är salta. Tror du att du vill ha mer sälta, så vänta till sista avsmakningen.


Kundens fläskkotlett

Fläskkotlett på nytt sätt. Nja, helt nytt är det inte. Jag hittade det i Göteborgsposten på 90-talet, tror jag, och det har hört till min standardrepertoar sen dess. Fast jag har ändrat en del på ursp..


Stora köttbullar med tomatsås och bönor
Stora köttbullar med tomatsås och..

Genom att koka köttbullarna, eller frikadellerna som de egentligen heter, i den mustiga tomatsåsen får de mycket god smak. Servera gärna med rustikt bröd att suga upp den goda såsen med.
Pulled porkburgare med mangosalla..

Var inne på Willy's och handlade. Där var det provsmakning på den här rätten. Fastnade direkt för den goda salladen som ingick i receptet. Går garanterat att kombinera med andra rätter. Delar gärna hä..


Teriyakiburgare med grillad ananas och srirachamajonnäs
Teriyakiburgare med grillad anana..

Karibien och Asien bjuder här tillsammans på sälta, sötma och krämighet. En hamburgare av det lite festligare sättet helt enkelt! Se till att ananasen är riktigt mogen.