Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jennys potatisbakelser Jennys potatisbakelser Jennys potatisbakelser
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Hittade på eget recept på potatisbakelserna till fläskfilén som vi åt igår kväll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C. Blanda ihop samtliga ingredienser i en skål. Tag stora muffinsformar eller en muffinsform av teflon. Smörj om ni använder muffinsformen av teflon. Sätt in formen i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Bakelserna ska få lite fin färg, då är de klara.
  2. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (32)

  • UllaC 27 februari 2011

    Åt potatisbakelse till kassler idag och den var jättegod.

  • matkarin 28 februari 2011

    Mmmm... Låter väldans gott. Måste prova

  • SusanneSj 4 mars 2011

    Låter verkligen toppengott!

  • shage 5 mars 2011

    Det här var mkt uppskattat

  • gruffen 6 mars 2011

    jättegoda!

  • Disen 22 mars 2011

    Mycket, mycket gott och festligt. Full pott. Tack för receptet.

  • Gul13 29 mars 2011

    Jättegoda och väldigt trevliga att servera.

  • Lenael 28 april 2011

    Hej nu har jag testat en gång med gul lök, helt okej och en gång med purjolök ännu bättre. Stort tack för ett bra recept belönas givetvis med en femma.

  • christincarlsson 2 maj 2011

    HJÄLP så goda. Kommer att göras många gånger. Full pott .

  • pihal 18 maj 2011

    Tack för ditt recept. Ganska goda men ingen riktig hit, men det är väl tur att smaken är olika. 3 atjärnor ger jag för detta recept Mvh pia

  • Mumsfilibabba2 18 september 2011

    Supergoda och krämiga. Ska nog ha i lite mer potatis nästa gång. Borde skriva vikten på potatisen istället för antal. Fem stjärnor får du i allafall.

  • Mumsfilibabba2 18 september 2011

    Supergoda och krämiga. Ska nog ha i lite mer potatis nästa gång. Borde skriva vikten på potatisen istället för antal. Fem stjärnor får du i allafall.

  • Kakan1986 3 oktober 2011

    Åh vad gott! Gjorde i lördags till mamma, pappa, ena systern och sambon, mycket uppskattat!!! MUMS!! en solklar 5:a och mer om det gått :)

  • BarbroNelson 21 november 2011

    en klar hit!! de var jättegoda, men borde som sagts tidigare ange vikten på potatisen, det är svårt att säga vad som är stort och smått.... men en klar femma blir det

  • matobakverk 21 november 2011

    Gjorde dessa i helgen och det blev en hit, tom barnen tyckte om dom. En klar femma och kommer absolut göras igen.

  • sivan52 6 januari 2012

    Gjorde dessa potatisbakelser på nyårsafton. Kanongoda !! hade purjolök hemma så det blev det i stället för lök En klar 5 a från mig kommer absolut att göra fler gånger kram Sivan52

  • jamie06 9 januari 2012

    Grymt goda!! Vi hade i mer vitlök men det e ju en smaksak. Klar 5:a!!!

  • Tiraa 14 januari 2012

    Mmm vad goda dom var! Gjorde med purjolök, blev super. Detta kommer jag göra många ggr! Klar 5:a

  • roger1943 24 januari 2012

    Mycket goda. Det gör vi om alla gånger.

  • Karinjanna 21 mars 2012

    Väldigt uppskattade och goda! Tack för ett bra potatisrecept!

  • [email protected] 6 april 2012

    Jättegott, enkelt ock fort att,mina gäster hade aldrig ätit potatis på det sättet .

  • Receptoman 5 juni 2012

    Wow så gott!!!! Jag kryddade med vitlökspeppar. Helt suveränt:)

  • AUnique 15 juni 2012

    Otroligt smarta portioner och helt sagolikt gott! Detta blev helt klart en favorit hemma hos oss :-) Perfekta att frysa i muffinsformar, och bara ta fram så många man behöver. Dessa rekommenderas varmt, har du inte redan provat så har du missat nåt! MUMS!!!

  • Tinjep 2 september 2012

    Gott!

  • carskoo 7 oktober 2012

    Jättegoda! Dessa kommer jag att göra igen!

  • bibicarlsson 28 oktober 2012

    Supergoda, kommer jag absolut att göra igen.

  • Zunil666 3 januari 2013

    Fantastiskt gott! Tack för receptet!

  • mast717 14 februari 2013

    MUMS!!

  • mthelander 5 april 2013

    Dum fråga kanske, men ska man förkoka potatisarna något eller river man dem råa? Låter som ett jättegott recept... :) MT

  • ubar 30 april 2013

    Jag är ingen älskare av potatis,men dessa bakelser slank ner i ett nafs

  • Anna 1 augusti 2018

    Hej! Älskar dina recept, har gjort massor! Men jag undrar tror du man kan göra dessa i förväg och sedan bara värma på dem? Jag fyller 30 och söker ett lite roligare tillbehör än gratäng och poatatissallad. Mvh

  • Öland Turist 4 mars 2023

    Bra recept. Har provlagat både med fast potatis och mjölig potatis och bäst blir dom på fast potatis. Med de ingredienser som står i receptet är lämplig potatismängd ca 650 gram rå potatis. Mvh Öland Turist http://www.olandturist.com

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.