- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Fläskfilé för finsmakare!
Den goda krämiga såsen är smaksatt med fransk senap, lök, dragon och lite saltgurka.
Tomatsallad passar bra till.
Instruktioner
- Sallad: Skär tomaten i mindre bitar.
Lägg i en skål tillsammans med löken.
Tillsätt olivoljan, vinägern och sockret.
Krydda med salt och peppar. Blanda om.
- Putsa filén och skär den i skivor.
Hetta upp lite smör i en stekpanna.
Salta och peppra köttskivorna, stek dem gyllenbruna på bägge sidor.
- Plocka upp köttet och häll grädden i stekpannan.
Finhacka gurkan och rör ner den tillsammans med senapen, löken och dragon.
Låt såsen koka i 2-3 minuter.
- Lägg i köttbitarna och låt allt bli varmt.
- Servera med tomatsalladen och gärna ugnsbakade klyftpotatis.
- Lycka till! Smaklig måltid.
Publicerat den
30 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar