Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kött med gorgonzola

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lättgjord och god rätt gjord på t.ex fläskkött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och och stek det lätt. Krydda med salt och vitpeppar.
  2. Skölj purjolökarna väl och strimla dem. Skär champinjonerna i skivor. Varva kött, purjolökar och champinjoner i en eldfast form.
  3. Värm grädden lätt och låt gorgonzolan smälta ner däri. Häll det på köttet och ställ in i ugnen i 200 g ca 25 min.
  4. Servera med t. ex. klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.