Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i krämig senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Fläskfilé för finsmakare! Den goda krämiga såsen är smaksatt med fransk senap, lök, dragon och lite saltgurka. Tomatsallad passar bra till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sallad: Skär tomaten i mindre bitar. Lägg i en skål tillsammans med löken. Tillsätt olivoljan, vinägern och sockret. Krydda med salt och peppar. Blanda om.
  2. Putsa filén och skär den i skivor. Hetta upp lite smör i en stekpanna. Salta och peppra köttskivorna, stek dem gyllenbruna på bägge sidor.
  3. Plocka upp köttet och häll grädden i stekpannan. Finhacka gurkan och rör ner den tillsammans med senapen, löken och dragon. Låt såsen koka i 2-3 minuter.
  4. Lägg i köttbitarna och låt allt bli varmt.
  5. Servera med tomatsalladen och gärna ugnsbakade klyftpotatis.
  6. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.