Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gills örtmarinerade oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt till maten, buffé, picknick eller tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg oliverna i en skål. Lägg över den pressade vitlöken i skålen och de hela klyftorna. Smula ner kryddorna. Häll över oljan.
  2. Använd helst finhackade färska örter. Ställ skålen övertäckt i kylen i 6-7 dagar innan du serverar dem. Då har alla smaker satt sig. Det går lika bra med svarta oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.