- Serverar: 12 portioner
- Tid: 1 dag
Skriv ut
Gillar att ha den "rent" fisk/skaldjur, så den är utan ost och kött. Mättande med tre välfyllda lager! Enkelt att göra laktosfri.
Instruktioner
- Börja med grundsmeten. Vispa grädden ganska hårt och blanda i crème fr. och majo. Blanda i de olika fyllningarna i 3 skålar.
- Lägg ut 3 skivor bröd, och stänk på lite kallvatten innan fyllningen läggs på. Gör lager för lager. Bred på toppkrämen, även på sidorna. Vira in i plastfolie och låt stå i kylen över natten.
- Garnera enligt bilden. Limma dit gurkskivorna med en klick majonnäs.
- För laktosfri: kolla innehållet i brödet, välj laktosfri vispgrädde och créme fraiche. Äkta majonnäs brukar vara laktosfri, se upp med lätt! Uteslut ev. fisken vid känslighet mot den.
Publicerat den
11 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Guuud vad god, jag blev bjuden på denna underbara tårta hos PinkLadie. Supergott.