Gös med bacon- och kaprissås

Enkelt men suveränt gott

Ingredienser

1 kg byxad gösfilé
1 paket bacon
2 msk inlagd kapris
3-4 dl grädde
Salt
Svartpeppar

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
778
Sparat:
24

Gör så här

Salta gärna gösen ett par timmar innan tillagning så blir den fastare i köttet. Skär filéerna i portionsbitar innan tillagning

Strimla bacon och knaperstek, tillsätt därefter kaprisen och mosa den lätt.
Häll på grädden och låt såsen koka ihop så den blir krämig.
Peppra såsen efter smak.

Peppra gösen och stek den i en separat panna några minuter per sida så den nästan är färdig.

Häll såsen över gösen och låt den puttra tills gösen är genomkokt.

Servera gärna med kokt potatis och en sallad.

LIKNANDE RECEPT

Kaprissås recept
över 2 månader
av Fin
över 2 månader
av Emma2
över 2 månader
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.