Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad kycklingbröstfilé Texas BBQ med potatissallad och gurka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snart är sportlovet här... Här kommer ett enkelt recept som man snabbt kan laga till dagen innan och ta med sig i skidbacken eller på utflykten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg potatisen, purjon och gurkan i en skål. Blanda i övriga ingredienser och smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
  2. Värm kycklingfiléerna i ugnen efter beskrivning på paketet. Servera med potatissalladen och ev. lite grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.